کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه، گفت: از شیرین کردن بیش از حد شربت ها به علت اینکه حاوی کالری بالایی هستند، خودداری شود.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه، گفت: از شیرین کردن بیش از حد شربت ها به علت اینکه حاوی کالری بالایی هستند، خودداری شود.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه: مرضیه کامران تصریح کرد: چناچه از شیر یا شیر کاکائو برای پذیرایی استفاده می کنید از شیرین کردن بیش از حد آن اجتناب شود.
وی توصیه کرد: بیماران مبتلا به چربی خون بالا، دیابت و بیماری های قلبی عروقی باید در مصرف غذاهای چرب و در حجم زیاد احتیاط نمایند.
کامران ادامه داد: از سرخ کردن زیاد سبزی ها مورد استفاده در غذاهایی همچون قورمه سبزی که باعث از دست رفتن ویتامین های آن می شود خودداری کنید.
وی افزود: چربی های اضافه همراه با گوشت در انواع خورش و یا حتی قبل از چرخ کردن گوشت را تا حد ممکن جدا و همچنین پوست مرغ که حاوی کلسترول فراوان است را قبل از طبخ به طور کامل جدا کنید.
از روغن های با اسید چرب ترانس پایین در طبخ غذا استفاده شود
کامران با تاکید بر این نکته که تا حد امکان از روغن های با اسید چرب ترانس پایین در طبخ غذا استفاده شود بیان داشت: تا حد امکان روغن مورد استفاده در طبخ غذاها را کاهش دهید و به جای سرخ کردن غذاها به تفت دادن آنها اکتفا کنید.
وی در ادامه اظهار کرد: از انواع حبوبات و سبزیجات بیشتری در داخل غذاها استفاده کنید و مصرف نوشیدنی را به همراه غذا به حداقل برسانید و در صورت مصرف نوشیدنی آب و دوغ کم نمک و بدون گاز را به سایر نوشیدنی ها ترجیح دهید.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کهگیلویه در پایان خاطر نشان کرد: از مصرف نمک سنگ به دلیل ناخالصی هایی مثل گچ آهک شن و ماسه و آلودگی های مختلف که سلامتی شما را به خطر می اندازد برای خیساندن برنج اکیدا خودداری کنید.9-142-15
انتهای پیام/